woensdag 5 september 2012

Hey Ho, L.E.T.S. Go !

Wederom ben ik op een prachtig initiatief gestoten dat menige onder jullie kan interesseren. Want wie wil er de dag van vandaag niet besparen en is het beu om zijn maandelijks inkomen na een week al te zien slinken, terwijl het voornemen deze keer echt goed zat. Wel wel wel, dan heb ik hier de oplossing voor je klaarliggen!
L.E.T.S. staat voor Local Exchange and Trade System, een plaatselijk ruil- en handelssysteem. Lets-Gent begon in 1995 onder vrienden, bij wijze van "als ik iets voor u terug kan doen..." Maar als snel breidde de groep zich uit en in 2007 was de officiële vzw als socioculturele vereniging van stad Gent een feit. Ondertussen wordt het ledenaanbod alleen maar groter en dat kan ik alleen maar promoten. Want hoe geweldig is de idee erachter!
Leden ruilen letterlijk hun diensten, goederen, belevenissen, kennis, enz. Het werkt heel eenvoudig: jij doet iets voor een ander, krijgt daar een aantal virtuele "stropkes" voor als beloning en je kan op jouw beurt daarmee een goed of dienst aanschaffen. Kortom, hoe meer je uitwisselt, hoe meer plezier je er zelf uithaalt en hoe minder geld je vanaf nu nodig hebt. Prachtig, toch?
Alle info vind je op deze website. Geen nood, indien je niet van Gent bent, kan je je ook hier eens informeren. Schrijf je snel in en ontdek alleen maar de voordelen ervan. LETS go!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten